Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından 26 Kasım Salı günü (yarın) Esentepe Mahallesinden başlatılacak kampanya ile birlikte, mahallede yapılacak temizlik çalışmasının yanı sıra mahallenin çeşitli eksikliklerinin giderilmesi için belediyenin tüm ekipleri ekipleri gün boyu çalışma yapacak.

‘Temiz Şehir Nevşehir’ sloganıyla daha temiz bir Nevşehir için sorumluluk alanında bulunan ana arterler, mahalle, meydan ve bulvarların yanı sıra yeşil alanlar ve parkların temizliği için aralıksız çalışan Nevşehir Belediyesi, şimdi de mahalle mahalle temizlik seferberliği başlattı. Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanya ile birlikte Nevşehir Belediyesi ekipleri, sivil toplum örgütleri, gönüllüler ve Nevşehirliler 26 Kasım’dan itibaren farklı günlerde “Pırıl Pırıl Bir Nevşehir” için sokağa çıkacak. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, temizlik seferberliğini 26 Kasım 2019 Salı günü sabah saat 09.00’da Esentepe Mahallesi’ndeki Nevkur-2 Parkından başlatacak.

Nevşehir Belediyesi’nin çok sayıdaki temizlik aracı ve personeli ile desteklenecek temizlik seferberliği, 24 Ocak 2020 tarihine kadar Neşehir’in 22 farklı mahallesinde gerçekleştirilecek. Temizlik çalışmalarında Nevşehir Belediyesi’nin vakumlu yol süpürme ve basınçlı yol yıkama araçları ile süpürme personeli de görev alacak. Yol ve kaldırımlar süpürülecek, yollar yıkanacak, çöpler toplanacak. Mahalle sakinleri de bu çalışmalara gönüllü destek verecek.

Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ise gün boyu mahalle içerisindeki yolların ve parkların eksikliklerini gidererek çalışma gerçekleştirecek.

Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı