Nevşehir il merkezinde son yıllarda TOKİ bloklarının yapılmasıyla birlikte en çok nüfus barındıran mahallelerden biri haline gelen Mehmet Akif Ersoy mahallesi muhtarı Ramazan Fesatan, 4 yılda Nevşehir Belediyesinin mahalleye hizmet getiremediğini belirtti.

Mahallede ıslah edilmesi beklenen iki derenin dört yıldır bir türlü ıslah edilemediğini, talep ettikleri çöp konteynırlarının bir türlü mahalleye konulamadığını kaydeden Mehmet Akif Ersoy mahallesi muhtarı Ramazan Fesatan, “Mehmet Akif Ersoy mahallesi muhtarı olarak ilk seçildiğimiz günlerde Sayın Belediye Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, kendisinin de seçilmesi nedeniyle. Mahalle muhtarları ile belediye arasında istişare toplantıları düzenlenmesini istedik. Ancak kendileri bunu kabul etmediler. Bu 4 yıllık süreçte Nevşehir Belediye Başkanının M. Akif Ersoy mahallesine yapılması vaat edipte yapılmayan işler haddinden fazla. Kendisinden 38 adet çöp konteynırı sözü aldık ama şu ana kadar mahallemize çöp konteynırlarını koyduramadık. TOKİ’deki iki dereyi Islah edilecek sözleri almamıza rağmen bir türlü kapatamadık. Bu durumdan tabi vatandaş mağdur. M. Akif Ersoy Mahallesi başkanın söz verdiği çalışmaların bu geçen süre içerisinde 10 da birini alamadı. Diğer mahallelerimizin de önemli sorunları olabilir ama biz 4 yıllık sürede ne yazık ki belediye başkanlığımızdan gerekli hizmeti alamadık” diye konuştu.

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı