Yaklaşık 60 esnafın tezgah açtığı, aynı zamanda 20 dolayında evine ekonomik katkı sağlamak isteyenler dar gelirli bayanın da tezgah açtığı sosyete pazarının kapatılmaması için imza kampanyası sürüyor.

KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE… KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE…

Nevşehir’de pazaryeri otopark alanında haftanın bir günü, Cumartesi günleri kurulan sosyete pazarının kapatılmaması gerektiğini savunan Pazar sorumlusu Mehmet Çamcı, belediyenin sosyete pazarını kapatma düşüncesine tepki gösterdi.

Çamcı, “Belediye Başkanının burayı kapatma gerekçesi; çarşıdaki esnaflara söz vermiş, onlar şikayetçiymiş. Oradaki esnafta buradaki esnaf değil mi, bunlar gevur çocukları mı?. Burada yaklaşık 60 esnafımız var. Bunların birçoğu da çarşıda esnaflar. Bu insanlar kredi çekip burada tezgah açmışlar. Neden burada vatandaşın ucuz mal alması istenmiyor. Çarşı esnafı istiyorsa o da gelip burada tezgah açsın. Bunlar gevur çocukları mı?. Buradakilerde Nevşehirli, Adanalı, Mersinli, Kayserili esnaf insanlar.  Pazarımızın kapatılmaması için imza kampanyası başlattık. İki haftada 5 bin imza sayısına ulaştık. Biz burada insanlarımıza hizmet veriyoruz. Halkın alım gücü, bütçesine uygun ürünler satıyoruz” ifadelerinde bulundu.