Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdin Polat, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'a “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

SGK İl Müdürü Polat, Borsa’yı ziyaretinde Başkan Salaş ve yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti.

Nevşehir SGK İl Müdürü Polat, “Sosyal Güvenlik Kurumu olarak her zaman paydaşlarımız ile uyum içerisinde çalışmayı hedeflemekteyiz. Bu anlamda Nevşehir Ticaret Borsası ile de hala hazırda devam eden uyumlu ve güzel ilişkilerimizi yeni dönemde de aynı şekilde devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Borsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ta, İstihdam ve bu kapsamdaki sosyal güvenliğin çok önemli olduğunu söyledi. Salaş , “Sosyal güvencesi olan bir kişi, yarın endişesi taşımadan daha verimli çalışmaktadır. Nevşehir, kayıtlı istidama önem veren illerin başında gelmektedir. Çalışanların ve işverenlerin bağlı olduğu SGK’nın son yıllarda daha kaliteli hizmetler sunduğunu görüyoruz. Nevşehir Ticaret Borsası olarak adı Nevşehir olan her türlü projenin içinde olacağız. Bu kapsamda SGK ile de işbirliğine hazırız” dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı