Ülkücüler haftanın ilk gününü saat 16:30’da ortaöğretim birimine yönelik Ocak binasında seminer verecek. 20 Şubat 2018 Salı günü saat 12:00’da Üniversite birimi yerleşke içerisinde yürüyüş yaparak. Saat 19:00’da ise İl Ocak Binası Fırat Yılmaz Çakıroğlu konferans salonunda Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunacak. Bu etkinlikler Çarşamba ve Perşembe günü de aralıksız olarak devam edecek. Yine Ocak binasında Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu için sinevizyon gösterimi yapılıp, Cuma günü de seminerlerin ardından Cuma namazının ardından tahinli pide ikramları olacak.  

Sosyal Medyada da etkin bir çalışma izleyen Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu için paylaşımlarda bulunarak “Fırat Şehit Ülkücüler Şahit” sloganı kullanılıyor.

Nevşehir Halkını Fırat Yılmaz Çakıroğlu etkinliklerine davet eden Ocak Başkanı Ali Türker, Kahraman Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun unutmadık, unutmayacağız. Bu ülkenin YILMAZ bekçileri olarak, her türlü hainliğinde karşısında dimdik durmaya and içtik. Bu yüzden Bu haftayı Fırat Yılmaz Çakıroğlu haftası olarak ilan ettik.” açıklamasında bulundu.

Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı