Koronavirüs salgınının yayılımını önlemek için dezenfeksiyon çalışmaları başta olmak üzere salgından etkilenen vatandaşlara sıcak yemek, erzak, maske ve çeşitli ihtiyaçlarının temini noktasında yoğun bir çaba harcayan Nevşehir Belediyesi, diğer taraftan da başta altyapı ve üstyapı olmak üzere rutin belediyecilik çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatıyla mahalle aralarındaki toprak yollarda parke taş döşeme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çeşitli mahallelerdeki bu çalışmasını gece saatlerinde de devam ettiriyor.

Gece yarısı beraberinde Başkan Yardımcısı Bektaş Demir ile birlikte, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışma sahasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Rasim Arı, yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Raşitbey Mahallesi’ndeki çalışma sahasında görev yapan işçilere kolaylıklar dileyen Başkan Arı, burada bir süre işçiler ile birlikte taş döşedi.

Belediye olarak bir yandan koronavirüs tedbirleri kapsamında yoğun bir çalışma programı gerçekleştirirken bir yandan da şehrin birçok farklı noktasında altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Arı, “Bütün gayretimiz, vatandaşlarımıza daha rahat ve daha konforlu bir şehir sunmak içindir. Nevşehir'in güzelliğine güzellik katmaya, taş üstüne taş koymaya, bu şehir için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere inanan, güvenen tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı