Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, buhran ve sapkınlığa düşmüş insanlığa Alemlerin Rabbi tarafından gönderilen kutsal kitabımız Kuran´ı Kerim´in,  inmeye başladığı gece olarak da bilinen Kadir Gecesi´nin,  feyz ve bereketinin inananlara hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Seçen, mesajında 10 Haziran 2018 Pazar gününü 11 Haziran 2018 Pazartesi gününe bağlayan Kadir Gecesi´nin, inananlar için oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız” Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız”

Seçen, kutsal kitabımız Kur´an-ı Kerim´in Allahü Teala tarafından alemlerin efendisi Hazreti Muhammed Mustafa(S.A.V.)´e gönderilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi´nin bin aydan daha hayırlı olduğunu kaydetti.

Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, mesajında Kadir Gecesi´nin taşıdığı anlam ve manaya göre idrak edilmesi gerektiğini belirterek, bu gecenin feyz ve bereketinden tüm inananlara hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.