Şehir girişinde konvoyun karşıladığı Kırmızı- Beyazlılar, davul-zurna, meşale ve havai fişek gösterileriyle unutulmaz bir gece yaşadı.

Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor

Kırmızı Beyazlılar Şampiyonluğa 3 Gol İle Ulaştı

Ceyhan Şehir Stadında , 1500 e yakın taraftarının desteği ile karşılaşmaya başlayan Nevşehirspor,ilk golüne Aykut’un ayağından 8. dakikada kazandı.

Baskılı oyununu sürdüren Nevşehirspor, Yannig’in ayağından 25. Dakikada deplasmanda 2-0 öne geçmeyi başardı.

26. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Fatih, karşılaşmada durumu 2-1 yaptı ve ilk yarı da bu sonuçla kapandı.ı.

İkinci yarısı da karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın 89. Dakikasında Aydın Kuzu’nun golü ile karşılaşmada 3-1 lik galibiyete ulaşan Nevşehirspor, elde ettiği bu sonuç ile 2017-2018 sezonu Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta şampiyonluğunu ilan eden takım oldu.

Karşılaşmanın bitimi ile birlikte Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Kürşad Altuğ Şahin,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer,Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ,AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar büyük bir coşku yaşadılar.

Nevşehirsporlu futbolcular ve kulüp yöneticileri ve teknik kadro da elde edilen şampiyonluk sevincini, taraftarları selamlayarak paylaştılar.

Nevşehirspor’un şampiyonluğu., şehir merkezinde de büyük blir sevinçle karşılandı.Nevşehirliler araçlarıyla şehir içinde şampiyonluk turu attılar.