Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor

Nevşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Seyfullah Duran, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret ederek, başarılar diledi.

Nevşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Seyfullah Duran, Kamu Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ VURGULANDI

Borsa Başkanı Salaş, kurumlar arası işbirliğinin önemini vurgulayarak, “Nevşehir’in ürünleri konusunda yapılacak her türlü çalışmada destek olacağız” dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ta, yapılan ziyaret ve bilgilendirmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Salaş, Nevşehir Ticaret Borsası olarak ilimiz ürünleri konusunda yapılacak her türlü çalışma da destek olacaklarını belirterek, sektörel olarak karşılaşılan sorunların, sektörle bir araya gelerek tespit edilmesi ve çözüm yollarının aranmasının, bu bağlamda kurumlar arası işbirliğinin önemini vurguladı. Salaş, Nevşehir'in sütle kavrulmuş meşhur Kabak Çekirdeğinin coğrafi işaretle tescillenmesi çalışmalarında verdikleri destekler için de Nevşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Seyfullah Duran'a teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.