Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ’yı ziyaret eden Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Nevşehir Belediyespor ’un ikinci hazırlık kampı için 19 Ağustos’ da sona erecek Erzurum kampı için otobüs tahsis etmesinden dolayı teşekkür etti.

Rektör Bağlı’yı Nevşehir Belediyspor’un karşılaşmalarına da davet eden Kulüp Başkanı Kaya, el birliği ile hedeflenen noktalara ulaşacaklarına inandıklarını ifade etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ da, Nevşehir Belediyespor’un başarılı olması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti ve Nevşehir Belediyespor’a lig mücadelesinde başarılar diledi.

Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ ı, ziyaret sonunda günün anısına Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya’ya plaket takdiminde bulundu