AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Bekdik Mahallesi TOKİ Konutları sakinleri ile Viva düğün salonunda düzenlenen toplantıda bir araya gelerek, vatandaşların taleplerini ve görüşlerini dinledi.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, yeni TOKİ’de düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. TOKİ sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği mahalle toplantısında Rasim Arı, vatandaşların görüş ve şikayetlerini dinleyerek, isteklerine çözüm olacağının sözünü verdi.

Arı: "Toki'yi yeniden imar edeceğiz." 

Nevşehir'e yönelik "Bir Hayalimiz Var Nevşehir" sloganıyla 5 başlık altında hazırladığı 50 projesini anlatan Rasim Arı; “Biz hayal satmıyoruz. Biz olmayacak olanı gerçekleştirmek için, başkalarının hayal bile edemediğini insanımıza sunmak için yola çıkmış bir davanın mensuplarıyız” dedi.

Arı ; “Varlığınız ve yürüdüğümüz bu kutsal yolda gösterdiğiniz azim ve kararlılık; emek ve dua benim için her şeyden önemli. Biz hayal satmıyoruz. Biz olmayacak olanı gerçekleştirmek için, başkalarının hayal bile edemediğini insanımıza sunmak için yola çıktık..." dedi.

Yoğun destek gördüğü programda mahalle sakinlerine projelerini birer birer anlatan ve soruları yanıtlayan Arı; "Bundan sonra TOKİ' nin artık bir belediye başkanı var. Toki'yi Nevşehir’in en güzel mahallerinden biri yapacağım. Sizlerden sadece "İki şey" istiyoruz... Gönlünüzde sevgi ve dualarınızda bize yer vermeniz. Allah nasip ederse, Toki'yi toptan yeniden imar edeceğiz. Buraya önce bir pazar yeri, PTT şubesi ve Halkbankası ve Ziraat bankası ATM si, Peyzaj çalışmaları ve çocuk parkları ile donatacağız. Bitmedi, Kadın istihdam merkezi' nin birinide Toki'ye yapacağız. Yine yanında içinde havuzunun da olduğu bir hanımlar lokali kuracağız. Ayrıca, Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan alacağımız hibe desteği ile yapacağımız "hayvan kasabasında", Toki de ki tüm sokak hayvanlarını burada barındıracağız, bu şekilde mahalle aralarında başı boş sokak köpeği göremeyeceksiniz " dedi.

“İHTİYAÇ NEYSE ONU YERİNE GETİRİRİZ”

Bekdik Mahallesinde TOKİ sakinleri ile bir araya gelerek istek ve şikayetlerini dinleyip isteklerine çözüm olacağının sözünü verdi.

Projelerini anlatarak talep ve beklentileri dinlediği yaklaşık 1000 kişinin katıldığı programda soruları da yanıtlayan Rasim Arı, "Sizden güçlü bir şekilde destek istiyorum. Allah nasip eder sizler destek verir ve belediye başkanı olursam kapım sonuna kadar size açık olacak. Dertleriniz ile dertleneceğim. Hep birlikte sorunları çözmek için uğraşacağız. Ve şunu bilmenizi istiyorum, TOKİ imrenilecek bir mahalle olacak ve bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Arı: Herkesi Kucaklayacağız...

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, "Başkan olduğumda bu şu partiden bu bu partiden diye insanlar arasında kimseye ayrım yapmayacağız, herkesi kucaklayacağız. 143 bin 194 nüfusa hizmet edeceğiz. Üreteceğimiz hizmetleri ilimizin her köşesine eşit bir şekilde ulaştırarak, Nevşehir'i hak ettiği konuma getireceğiz. Nevşehir'imize gönül belediyeciliği noktasında tevazuyu, samimiyeti, gayreti ön plana çıkararak belediyecilik yapacağız. Bize güvenin. Her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor