Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Milletvekili Yücel Menekşe, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Paslanmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolşamaz, Belediye Meclis üyesi adaylarınında katıldığı toplantıda ziyaretçileriyle yakından ilgilenen Rasim Arı, seçim ofisinin ''katılımcı belediyecilik'' anlayışlarının somut bir yansıması olarak faaliyet gösterdiğini belirterek, vatandaşların yoğun ilgisinden mutluluk duyduğunu söyledi.

15 Temmuz Mahallesindeki Kocaçay seçim ofisinde vatandaşlara seslenen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı,“  Nevşehir'i marka bir şehir haline getirecek vizyon projelerimiz hazır.  Bununla birlikte toplumumuzun her kesimine dokunacak, hayatını kolaylaştıracak ve katkı yapacak projelerimizi de hazırladık. Bunları da göreve gelir gelmez hemen hayata geçireceğiz. Nevşehir için hazırız ve hazırlıklıyız. Nevşehir'in bir dakikası, bir saati, bir günü, bir ayı çok önemli.Kaybedecek zamanımız yok" dedi. 

Nevşehir'i geleceğe taşıyacak birbirinden önemli proje ve yatırımlar için halkın görüşlerinin son derece önem taşıdığını belirten Başkan adayı Rasim Arı, "Bu hedef ve amaç doğrultusunda, Nevşehir'de her insanımıza dokunan, her hemşerimizin faydalanacağı, Nevşehirimizi uluslararası marka bir şehir olmaya ulaştıracak projelerimiz hayata geçecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Arı; "Tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözeterek, belediyenin "daha doğrusu" milletin parasının tek kuruşunu dahi zayi etmeden ve kıt kaynakları en etkin bir şekilde kullanarak çalışmalar yapacağız. Hesap verebilirlik ve şeffaflık anlayışını yönetimimizde hâkim kılacağız. Mutlu azınlık değil, mutlu bir şehir oluşturabilmek için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Seçim ofisinde kabul ettiği vatandaşlardan dualarını isteyen Arı, "Hayalimizdeki Nevşehir için çıtayı o kadar yükseğe koyduk ki;  Allah’ın izniyle kendimizle yarışacağız. Bu projelere yenilerini eklemek adına, çok daha güzel projeler yapmak adına bu çıtayı hep birlikte Allah’ın izniyle sizlerin duası ve desteğiyle aşacağız. Hep birlikte inşallah 31 Mart’a kadar kapı kapı dolaşarak Nevşehir’de en yüksek oyu alabilmek adına büyük bir heyecan ve aşkla durmak yok yola devam” şeklinde konuştu.

Herkesi kapsayacak bir yönetim anlayışıyla harekete edeceklerini anlatan Arı, "Hep altını çizdiğim gibi, bir kesimin değil, tüm herkesin belediye başkanı olacağız.Bizim yönetim anlayışımızda hiçkimse kendisini yabancı hissetmeyecek, kimse dışarıda kalmayacak. İlk gün verdiğim sözün arkasında durarak bu kentte herkesin rahatlıkla kapısını çalacağı bir başkan olacağım. Vatandaşla, halkımızla aramızda duvar olmayacak." diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Kocaçay seçim ofisimizde vatandaşlarımızla bir araya gellerek, Belediye Başkan Adayımız Rasim Arı’ın projelerini ve projelerimizi vatandaşlarımız ile paylaşarak hemşehrilerimizin gözlerindeki mutluluğa şahit olduk... Tevazu Samiyet ve Gayretle Durmak Yok Yola Devam" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ise: "‪Kocaçay muhabbet evimizdeyiz.. ‬‪Ak kadrolarımız ve hemşerilerimiz ile bir araya gelip Bir Hayalimiz Var demeye devam ediyoruz.. ."dedi.