Nevşehir Nevşehir olalı hiç bu kadar Bakan ve üst düzey Bürokratı bu kadar kısa sürede görmedi...

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti'den üst düzey ziyaretler Nevşehir'de hız kesmeden devam ediyor.

Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'nın projelerine destek vermek için çok sayıda önemli isim Nevşehir'de seçmenle buluştu. Bu kapsamda Nevşehir son 1 ay içerisinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank,Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli olmak üzere 4. bakan ve onlarca üst düzey bürokratı ağırladı.

Çarşamba günü ise Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya'nın da, Rasim Arı için Nevşehir'e geleceği bildirildi. Ve son olarakta Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da Rasim Arı için ilimizi teşriflendirmesi bekleniyor.

Nevşehir'e Müjdeleri ile geldiler...

İşte son bir ay içerisinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'nın hayallerine ortak olmak ve projelerine destek vermek için Nevşehir'e gelen o isimler: 

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu,
Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank,
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan,
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli,
Maliye Eski Bakanı ve Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal,
Gençlik Spor Eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç,
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu(TESK) Başkanı Bendevi Palandöken,
İç İşleri Bakan yardımcısı Mehmet Ersoy,
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu,
Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, 
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin,
Tarnet Genel Müdürü Huzeyfe Ertürk,
Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu,
İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir,
Eski Başbakanlık İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Necdet Ada,

Arı: 'Nevşehir'i birde 31 Mart'tan sonra görün'

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ise: "Nevşehir'i birde 31 Mart'tan sonra görün" diyerek bu konuda iddiasını ortaya koyuyor...

Rasim Arı, "Elhamdulillah Ankara'da gönüllerine girdiğimiz dostlarım, değerli büyüklerim, ziyaretlerinde hem benim Nevşehir Hayallerime ortak oldular, hemde projelerime sahip çıkarak destek vermek için bizde varız dediler. Allah herkese böyle dostlar nasip etsin." dedi.

31 Mart seçimlerine dev projeleriyle hazır olduğunu dile getiren Rasim Arı, "Sahaya çıktığımız ilk günden bu güne kadar sevdalısı olduğum Nevşehirli hemşehrilerim bana hep inandılar, güvendiler, gönülden sarıldılar, beni kucaklayıp duaları ile hep destek oldular... Artık beklenen gün geldi ve çattı. 31 Mart seçimleri, kimine İlk bahar kimilerine ise son bahar olacak. Nevşehir halkımızın destekleri ile birlikte, 31 Mart Pazar günü şehrimizde bir tarih yazacağız....

Muhalefet bizim projelerimizi hayal bile edemez...
Kendilerine "Hayalcisiniz" diyenlerede cevap veren Rasim Arı: "Sevdamızın adı Nevşehir'imiz için kurduğumuz hayalleri ve sözlerimizi, evel Allah birer birer yerine getireceğiz. Bunun sözünü veriyorum. Muhalefet, bizim projelerimizi hayal bile edemez. Çünkü birileri konuşur biz yaparız.” diye konuştu. 

Arı, "Her şeyin rengi belli ama işi sıkı tutup hedefimiz Nevşehir'i en yüksek oy oranıyla kazanmak” dedi.

31 Mart seçimlerine 1 haftadan az bir süre kaldığını ifade eden Rasim Arı; İşte yeni bir demokrasi bayramı önümüzde. O bayramı inşallah hep beraber doyasıya yaşayacağız, 31 Mart 2019'da Nevşehir halkımızla birlikte el ele, kol kola, kucaklaşarak o güzelliği yaşayacağız." dedi.

1 Nisan'da 'Bismillah' diyoruz"

Rasim Arı, hangi partiden, siyasi görüşten olursa olsun hiçbir ayrım yapmaksızın, mensubiyetine, cinsiyetine bakmaksızın tüm Nevşehir'i kucaklayacaklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Herkesi kardeş, dost, yoldaş bilerek çıktığımız bu kutsal yolda hizmet destanlarını yazmak için 31 Mart'ta milletimizden destek ve onay noktasında çalışmalarımız olacak. Nevşehir ile ilgili çok büyük hayallerimiz, hedeflerimiz var. Nevşehir bizim sevdamız. Makamlar gelip geçicidir. Esas olan iz bırakmaktır, eser bırakmaktır, gönüllerde kalmaktır. Biz makamların en güzelinde, milletimizin gönlünde yer alma noktasında birçok güzellikler yapacağız. 1 Nisan sabahı 'Bismillah' diyoruz. İlk adımı, başlangıcımızı mensubu olmaktan dolayı gurur ve onur duyduğum Ümmetin umudu Dünya liderimiz, Genel Başkanım, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK partimizde atıyoruz. Rabbim utandırmasın" dedi.

"Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır." diyen Rasim Arı, Sezai Karakoç'un şu şiiri ile sözlerini tamamladı...

Ey sevgili

Sevgili 
En sevgili 
Ey sevgili 
Uzatma dünya sürgünüm benim 

Ülkendeki kuşlardan ne haber vardir 
Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardir 
Ask celladindan ne çikar madem ki yar vardir 
Yoktanda vardan da ötede bir Var vardir 
Hep suç bende degil beni yakip yikan bir nazar vardir 
O sarkiya özenip söylenecek misralar vardir 
Sakin kader deme kaderin üstünde bir kader vardir 
Ne yapsalar bos göklerden gelen bir karar vardir 
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardir 
Yanmissam külümden yapilan bir hisar vardir 
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardir 
Sirlarin sirrina ermek için sende anahtar vardir 
Gögsünde sürgününü geri çagiran bir damar vardir 
Senden umut kesmem kalbinde merhamet adli bir çinar vardir 
Sevgili 
En sevgili 
Ey sevgiliu

12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi 12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi