Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor

Yarın gerçekleştirilecek olan AK Parti seçim irtibat bürosu açılışı için ilimize gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, ev ve esnaf ziyaretleriyle AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı'nın seçim çalışmalarına destek verdi.

AK Parti Kurmayları Nevşehir'de Gönüllere Dokundular...

Sabahın erken saatlerinden itibaren AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını düzenlediği seçim çalışmalarına katılan Zafer Sırakaya, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Milletvekili Yücel Menekşe, İl Başkanı M.Rauf Yanar ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ile birlikte esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu. Nevşehirli Esnaf ve vatandaşlar ile uzun uzun sohbet eden AK Parti kurmayları, esnafın dilek ve önerilerine cevap vereceklerini dile getirdiler.

Gece geç saatlere kadar bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştiren AK Parti Heyeti, Nevşehirli vatandaşları dinleyerek gönüllere dokundu, 31 Mart seçimlerinin önemini anlatıp istişarelerde bulundu.

Ev ve esnaf ziyaretleriyle Nevşehirli vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, "Nevşehir için gece gündüz çalışan Belediye Başkan Adayı değerli kardeşim Rasim Arı ile seçim bölgesinde esnaf ziyaretleri yaptık. Nevşehir için hayata geçirmeyi düşündüğü projeler üzerine konuştuk. Her biri heyecan verici. Memleket İşi Gönül İşi" dedi. Sırakaya, Nevşehir'de çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamaya kararlıyız. " dedi.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Arı; “Bizim bir derdimiz var diyoruz, gerçekten derdimiz bu şehrin insanlarına en iyiyi, en güzeli vermek ve onların dertleri ile ilgilenerek çözüm bulmak. Bu noktada esnaflarımızı ziyaret ederek onların sorunlarına kalıcı çözümler üretmek konusunda bir an önce çalışmalar yapacağız. Bunu her gittiğim yerde tekrarlıyorum, memleket işi gönül işi ve bunun içinde önce samimiyet, sonra tevazu ve ardından da gayret gerek. Bu şehrin bir evladı olarak, hemşehrilerime gönül borcumu ödemek, halkıma hizmet etmek, onların hayır dualarını almak ve Türkiye'nin lideri,  gönül coğrafyamızın yegane umudu Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Nevşehir’deki yükünü bir damla kadar hafifletmek için adayız. İşte, Hayalimizdeki Nevşehir için ancak bu şehre, bu şehrin insanına hizmet ederek, borcumuzu öderiz” dedi.

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında hemşehrileriyle gönül buluşmalarını sürdürdüklerini ifade eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, "Bugün şehrimize teşrif eden ‪‪İstanbul Milletvekilimiz Sayın Zafer Sırakaya'nın eşliğinde, İl Başkanımız M. Rauf Yanar‬,‪ Nevşehir Milletvekilimiz Yücel Menekşe ve teşkilatımızla beraber çalışmalarımıza aşkla devam ettik... 

"Nevşehir'imizi Türkiye’nin en yaşanılabilir kenti yapmak gibi büyük bir hedefimiz var” ifadelerini kullanan Başkan Adayı Rasim Arı; "Bugün de, gün boyu gerçekleştirdiğimiz esnaf ve ev ziyaretlerinde bir araya geldiğimiz hemşerilerimizin fikir, talep ve önerileriyle şekillendirdiğimiz projelerle Nevşehir'in gelişimine yön vereceğiz. Bu hedef doğrultusunda gece-gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeden, 7 gün 24 saat ‘Hayalimizdeki şehir Nevşehir için’ çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.