AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Milletvekili Yücel Menekşe, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz,  parti yöneticileri, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adayları ile birlikte esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunarak, seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdi.

Sabah saatlerinde başlayan ziyaretlerde Lale işhanı ve Yaylaklı İşhanı ile Belediye caddesi esnafı tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan AK Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, tek tek işyerlerini ziyaret ederek, esnafın hal hatırlarını sorup, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.Arı, tüm Nevşehir'i kucaklayan bir meclis listesi oluşturduklarını belirterek, “Biz Nevşehir'i seviyoruz. Bu kentin havasını soluyan, suyunu içen bir evladıyız. Hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesin başkanı olacağım. Hayallerimizi süsleyen Nevşehir'i barış ve kardeşlik kenti haline getirmek için tüm hemşehrilerimizi kucaklayacağız” şeklinde konuştu.

Kentin sorunlarını ve çözüm yollarını bildiklerini, 31 Mart’ta vatandaşlarımızın vereceği destekle seçimi kazanmaları halinde vakit geçirmeden Gönül  belediyeciliği hayata geçirmek için işe koyulacaklarını dile getiren AK Parti Belediye Başkan Adayı Raism Arı, “Çocuklarımıza güvenli, huzur içinde ve yaşanılır bir kent bırakmak için hepimize büyük görevler düşmektedir. 

Sizlerden tek isteğimiz; çocuklarımız ve geleceğimiz için sandığa giderek, oylarımıza sahip çıkmanızdır. Bizlere düşen bu kentte barış ve kardeşliği en üst seviyede hakim kılarak gece gündüz demeden çalışmaktır. İnanıyor ve güveniyorum ki; 31 Mart’ta bu güvenimiz boşa çıkmayacak, halkımızın özlemini çektiği , hayalini kurduğu Gönül belediyeciliği bu kentte hayata geçirmek hep birlikte çalışacağız. Yeter ki, buna inanalım, birlik olalım, beraber olalım” şeklinde konuştu.

Arı, esnafı ziyaretinin ardından akşam saatlerinde de Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yeni Toki'de ev ziyaretinde bulunarak, görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerinde çocuk ve gençlerin büyük sevgisine mazhar olan Arı, yarınımız gençlerimiz ve çocuklarımız için birbirinden önemli projeleri hayata geçireceğiz" dedi. 

Rasim Arı, "Halkımızla iç içeyiz. Gönül gönül,‬ ‪Hane hane ev ziyaretlerimizde bu akşam Terminal TOKİ'de hemşehrilerimizin gönlüne ve evine konuk olduk.Taleplerini dinlemeye devam ediyoruz. Vatandaşımızın bütün isteklerini yerine getirmek için gayretle çalışacağız" diye konuştu. 

Kendisine yoğun sevgi gösterisinde bulunan ev sakinlerine hitap eden Başkan Adayı Arı, “Ben insanları seviyorum. İnsanlara faydalı olmayı, dertleri ile dertlenmeyi seviyorum. Kimisi çok para kazanınca, mal mülk sahibi olunca mutlu olur, ben insanlara hizmet edince mutlu oluyorum. Nevşehir'de tarafıma gösterilen ilgi ve alaka beni çok mutlu ediyor. Tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Biz hep birlikte olduğumuzda aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Ve‪ ‬‪'Bu memleket bize emanettir. Mümin ile münafık arasındaki 3 temel farktan biri emanet bahsidir. Biri korur, diğeri ihanet eder. Biz emanetin koruyucusu olmaya talipcisiyiz'‬ dedi.

Çocuklar için müjdeler
Başkan adayı Rasim Arı'yı ailesiyle birlikte dinlemeye gelenler arasında yer alan çocuklar içinde müjdeleri olduğunu ifade etti. Nevşehir'in yarını siz çocuklarımız için de bir çok projelerimiz olacak. Sizler geleceğimizsiniz, umudumuzsunuz. Çocuklar en kıymetli varlıklarımızdır. Sizler için her şeyi düşündük. Tüm çocuk oyun parklarımızda güvenlik kameraları olacak. Çocuklarımız mavi ve yeşilin içinde büyüyecek. Kültür, sanat ve sportif etkinliklerle yetişecek. Onların bilgiye erişimini daha yoğun olarak sağlayacağız. Özel çocuklarımız için de tüm engelleri birlikte kaldıracağız. Tüm bu çabamız, çalışmalarımız sizler için olacak."  dedi.

Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü