AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, bir dizi ziyaret ve bazı temaslarda bulunmak amacıyla geçtiğimiz hafta gittiği Ankara´da TOKİ (Toplu Konut İdaresi) Başkanlığı ile yaptığı girişim ve görüşmeler meyvesini vermeye başladı.

Kentsel dönüşüm kapsamında vatandaşlarımızın kentsel dönüşüm dolayısıyla TOKİ'den alacağı ödemeler için yaptığımız girişimler neticesinde, alacakların ödenmesine başlandı.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı: 'Kale Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmaları sebebiyle hak sahiplerinin ödemelerini gerçekleştiriyoruz. 1. Etap Gazi Mahallesi Bölgesinin 173.000 liralık ödemesini TOKİ hesaba yatırdı. En kısa zamanda tüm hak sahiplerinin ödemelerini gerçekleştireceğiz inşallah. Hayırlı olsun" dedi.

Arı: ‘Birileri konuşur biz icraat yaparız ’

‘Onlar konuşur biz yaparız’ sözünün boşa söylenmiş bir söz olmadığını vurgulayan AK Partili Rasim Arı, “Biz konuşmak yerine devamlı çözüm odaklı hizmet üretmek için projeler hazırlayıp, bunları uygulamak adına çalışmalar yapıyoruz. Bu bağlamda Nevşehir'imize her alanda birçok kazanım sağlamak için yatırımlar yapmak için velhasıl değerli hemşehrilerimize hizmet etmek için çalmadık kapı bırakmayacağız. Bir hayalimiz var Nevşehir sözleriyle çıktığımız bu yolda pes etmek yok, uyumak yok, dinlenmek yok, yorulmak yok, durmak yok , "Reise Selam Yola Devam" dedi.

Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü