Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Öncelikle 13 yıllık hasretimiz sona erdirerek şehrimize şampiyonluk sevinci yaşatan Nevşehirsporumuzu tebrik ediyor, zorlu ve kutlu yolda emeği geçen Nevşehirspor yönetimine, meterisliler taraftar grubuna, belediye başkanımıza, milletvekillerimize , valimize , sivil toplum kuruluşlarımıza ve Nevşehir halkına teşekkür ediyorum.

Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı

Nevşehir’in öz evladı olarak, Nevşehir Spor’umuzun hak etiği yere gelmesi adına bir taraftar duygusuyla yürekten destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Bu süreçte Nevşehir Spor’umuzun daima yanında olduk.Bu zorlu mücadele de hangi Nevşehirli olsa takımının yanında dururdu.

Fakat tamamen Nevşehir ve Nevşehir Spor sevdasıyla verdiğimiz bu desteğin, art niyet ile farklı algılanması ve ifade edilmesini üzüntü ile görmekteyim.

Öncelikle şunu üstüne basarak ifade etmek isterim ki, şahsım Nevşehir’in öz evladıdır. Anası Babası, bu toprakların evladıdır, ömürlerini Nevşehir’de, Nevşehir’le hemhal olarak geçirmişlerdir ve kabirleri bu toprakta olacaktır. Ve gün geldiğinde kimsenin şüphesi olmasın ki, Rasim Arı da Nevşehir’in bağrına gömülecektir.

Biz ne Nevşehir’den ayrıldık, ne de Nevşehir’i sonradan hatırladık. Biz, devlet kademelerinde aldığımız şanlı görevi, Nevşehir’imizi temsilen, Nevşehir’in evladı olma gururuyla ve Nevşehir’imize hizmet etme arzusuyla ifa ettik ve etmeye devam ediyoruz. Buna önce Allah sonra kıymetli hemşerilerimiz şahittir. Attığımız adımları herhangi bir ikbal derdi ile atmadık buna da ihtiyaç olmadığını çok iyi bilinmektedir.Hizmetlerimizi reklam malzemesi olarak kullanmayı asla düşünmediğim son derece açıktır.Nevşehir’imize ve memleketimize hizmet sevdası ile bürokrat olarak görevimizin başındayız.

Nevşehir için hizmet etmeye, Nevşehir’imizin bir çakıl taşına ömrümüzü adamaya, Nevşehir’imizle ilgili her hususu namusumuz sayarak adımlar atmaya ömrümüz boyunca devam edeceğiz. Bu, Nevşehir’imizi kullanarak şahsi bir çıkar elde etmek için değil, bizi yetiştiren, bizi biz yapan, her şeyimizi borçlu olduğumuz memleketimize ikbalden, şehrimize duyduğumuz sevdadandır. Bu sebeple, Rasim Arı’nın Nevşehirliliğini kimsenin sorgulamaya gücü yetmez ve yetmeyecektir. Buna kimsenin yeltenmesine de izin vermedik ve vermeyeceğiz.

Şahsım ömrü boyunca olduğu gibi, bugün de bir tek hedefi vardır; Nevşehir sevdasıyla memleketine hizmet etmek, ömrünü Nevşehir’e vakfetmek ve Nevşehir sevdasıyla, bulunduğu mevki ne olursa olsun Nevşehir’in neferi olmaya devam etmek, bizim için yegane hedeftir.

Kamuoyuna saygı ve muhabbetle duyurulur.

Rasim ARI