NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya’nın en yerleşik konaklama tesislerinden olan otelde başta çalışanlar olmak üzere herkesi okumaya teşvik amacıyla bu kampanyayı düzenleyen Türk “Bir kitap oteli olmak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız. Aldığımız destek ve ilgi doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor” dedi.

Bu konuda desteğe ihtiyaçları olduğunu belirten Genel Müdür Türk, amaçlarının insana yatırım olduğunu belirterek “Başta personel için kurmayı düşündüğümüz kitaplık için oldukça fazla destek oldu. Artan ilgi ve destek sonucu projeyi otelin geneline yaymaya karar verdik. Kitaplığı büyütünce okul müdürleri ile görüşüp çocukları da kitaplığımızı gezmeleri için davet edeceğiz ve fazla kitapları kendileriyle paylaşacağız” açıklamasında bulundu.

KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE… KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE…

Amaçlarının insana yatırım olduğunu belirten Selin Türk, işletmelerde çalışan personelin kendilerini geliştirmesi gerektiğini, bunu sağlamada kitap okumanın en etkili yol olduğunu belirterek personelini bilinçlendirmek ve onlara katkıda bulunmak için bu yola baş koyduğunu söyledi.

“Huzurlu personel verimli personeldir” Prensibinden hareketle otellerinde haftada 2 gün dil eğitimi verdiklerini de belirten Türk, insana yatırımın en değerli yatırım olduğunu iletti.