Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor Dr.Sadık Ahmet Caddesi’nde Yağmur Suyu Hattı Döşeniyor

"Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, ‘Kadir Gecesi’ ile ilgili olarak, “Bu mübarek gecenin tüm insanların gönül dünyalarına ışık saçmasını, vicdanlarını aydınlatmasını diliyor, Rabbimden ülkemizin ve milletimizin selametini diliyorum” dedi.

Başkan Salaş mesajında, Kadir Gecesi'nin, Allah'ın insanlığa bir rahmet kapısı, bir umut pınarı olarak bahşettiği mübarek bir gece olduğun belirtti.

Bu gecede dargınlık, kırgınlıklara son verilmesi, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği geçerli kılmak gerektiğini ifade eden Salaş, mesajında şunları kaydetti:

"Bu gece kırık kalpleri onaralım, dostluğu, birliği, beraberliği pekiştirelim. Kadir Gecesi'ni idrak ederken açları, yoksulları, zulme maruz kalmışların haklarını düşünmemiz, onların dertleriyle dertlenmemiz, yaralarını sarmamız gerekir. Bu bütün Müslümanların üzerine düşen bir görev ve sorumluluktur. Kadir Gecesi, en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gece olduğunu ifade eden Borsa Başkanı Başkanı İbrahim Salaş, "Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hâkim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Kadir Gecesi’nin ve Pazar günü kutlayacağımız Ramazan Bayramının başta Ticaret Borsası üyelerimiz, Nevşehirli hemşerilerimiz ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini yürekten temenni ederim." dedi.