Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Şanlıurfa’da şehit olan Nevşehirli Uzman Çavuş Şevket Tekin için taziye mesajı yayımladı.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk milletine sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi.

Başkan İbrahim Salaş, Şanlıurfa’nın Akçakale Tekçe Hudut Karakoluna PKK/PYD silahlı terör örgütü tarafından Suriye’den atılan havan mermisinin düşmesi sonrasında şehit olan Nevşehir’in Avanos ilçe nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Şevket Tekin için bir taziye mesajı yayınladı.

Salaş, mesajında şu ifadeleri kullandı, “Ülkemizde huzur ve nizamın temini uğruna, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden her türlü tehdide canı pahasına mücadele eden güvenlik güçlerimize yönelik düzenlenen hain saldırıları lanetliyoruz. Kopmayan bir kardeşlik bağı ile asırlardır yaşadığımız bu topraklarda, ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca düzenlenen kalleş saldırılara ve teröre karşı, kardeşlik ve dayanışma duygularımızdan taviz vermeden, sabırla dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki menfur saldırılardan medet umanlar, hain planlarıyla asla emellerine ulaşamayacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı olarak milletimizin birliği ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna şehit olan hemşehrimiz Uzman Çavuş Şevket Tekin’e Allah'tan rahmet; ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Nevşehir’imize ve milletimize başsağlığı diliyorum." dedi.

26 yaşında ve evli olan Şehit Uzman Çavuş Şevket Tekin için, bugün Avanos ilçesindeki Merkez Camii’de tören düzenlenecek.