Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de evlenmek isteyen çiftler evlilik yıldönümlerini unutulmaz kılmak için 14 Şubat sevgililer gününde evlenmek için nikah memurluklarına müracaat ettiler. Nevşehir’de Emre Mutlu ve Zekiye Gönül Şahin çifti de evlilik yıldönümlerini unutulmaz kılmak için dünya evine giren çiftlerden bir tanesi oldu. Nevşehir Belediyesi Nikah Memurluğuna 3 ay önce evlenmek için müracaat eden genç çift sabahın erken saatlerinde nikahlarını kıydırdılar. 14 Şubat sevgililer gününde nikah kıydıran Emre Mutlu ve Zekiye Gönül Şahin’in mutlulukları gözlerinden okunurken genç çift bu tarihte evlenmiş oldukları için son derece mutlu olduklarını söyledi. Damat Emre Mutlu, “14 Şubat tarihini seçmemin nedeni hem sevgililer günü hem de evlilik yıl dönümünü bir arada kutlamak için seçtim. İyi ki seçmişim. Mutluyuz, Allah herkesin mutluluğunu daim etsin” dedi. Gelin Zekiye Gönül Şahin ise, “Çok heyecanlı ve bir o kadarda mutluyum. Hem sevgililer günü hem de nikah günümüz çifte mutluluk oldu. Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin” diye konuştu.

Nevşehir Belediyesi Nikah Memuru Ertuğrul Usta ise açıklamasında her yıl Nevşehir’de 10 ila 12 çiftin 14 Şubat sevgililer gününde nikah kıydırmak için müracaat ettiklerini belirtirken bugün ise 10 çiftin nikahını kıyacaklarını söyledi. Usta, “Bugün 14 Şubat sevgililer günü dolayısıyla nikah kıydırmak için çiftlerimiz üç, dört hatta altı ay önceden müracaat ederek bu iki mutlu günlerini bir araya getirmiş bulunmaktalar. Bugün ve bundan sonra evlenecek olan tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum. Bugün için Nevşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğuna müracaat ederek evlenme işlemlerini gerçekleştirecek 10 çiftimiz bulunuyor” şeklinde konuştu.

Bugün Niahları Yapılanlar.

SEVDE GÜL    SEVBAN USLU
ZEKİYE GÖNÜL ŞAHİN  EMRE MUTLU
DAMLA UÇAR  ALPASLAN ŞEHİRLİOĞLU
BETÜL SOYUGELEN  EMRE BALIKÇI
CEMİLE BURÇİN TAŞKALE   NAİL ÇELİK
RUKİYE ÇAKMAK  EKREM SAYGI
SEVDA GÖK  MURAT TAŞPINAR
İMMEHAN AKKAYA  ALİ UÇAR
MİNE DÜZ  HASAN YAZKAN
KÜBRA VURGUN  ALİ ONUR YAŞAR

Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü