NEVŞENİR(MHA) 25 Aralık 2018 tarihinde Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu ile sektör arasında bir köprü  kurmak için yola çıkan mezunların, Nevşehir Hacı Bektaş  Veli Üniversitesi Turizm Fakültesini de arkasına alarak kurdukları Nevşehir Turizm Mezunları ve Mensupları Derneğinin Başkanlığına Ali Dede Coşkuner seçildi. Metin Peltek Başkan Yardımcısı, Gülderen Budak, Mesut Cem Şamdan, Hakan Ergüleç ve Nilüfer Şahin Perçin  de yönetim kurulunda yer aldılar.

Toplantıda tek liste ile seçime gidildi ve oy birliği ile yeni yönetim ve denetim kurulu oluşturuldu.

“Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde “Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde

Olağan Genel Kurul toplantısına Nevşehir Hacı Bektaş  Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın’ın da katıldı.

NEVTİM;  Kapadokya ve Türkiye Turizminin dünyadaki hak ettiği seviyelere çıkarılması hususunda her konuda destek vermenin yanı sıra, Turizm Fakültesindeki eğitime vereceği destek ile de Türk Turizmine yeni neferlerin katılmasına yardımcı olmayı hedefliyor.