Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü nedeniyle Nevşehir Valiliği organizesi çerçevesinde İl Müftülüğü tarafından Çanakkale şehitleri ve tüm şehitlerimiz anısına hatim ve mevlit programı icra edildi.

Nevşehir Merkez Kurşunlu Camiindeki düzenlenen programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, İl Jandarma Alay Komutanı J. Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Daire Amirleri, STK Temsilcilerinin yanı sıra, genç ihtiyar, kadın, erkek halkımızın katıldığı programda eller şehitlerimiz için açıldı.

Nevşehir İl Müftülüğü personeli Din görevlilerinin okuduğu Mevlit merasimine ilgi çok güzel ve yüksek seviyede gerçekleşti.

Din görevlileri, Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve halkımız tarafından okunan Hatm-i Şerifelerin duasını yapan İl Müftüsü Yakup Öztürk; Tüm şehitlerimize, özellikle Çanakkale,15 Temmuz ve Afrin şehitlerimize Rahmet, gazilerimize şifa ve kahraman ordumuza zafer için duada bulundu.

İl Müftüsü Öztürk’ ün yaptığı duaya halkımız coşkuyla iştirak ettiler.

Biz de Çanakkale geçilmez diye destan yazan şehitlerimize, 15 Temmuz ve Afrin şehitlerimize Cenab-ı Allahtan rahmet, gazilerimize şifa, ordumuza daha nice Zaferler diliyoruz.

Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı