Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından dua yapıldı ve kurban kesildi. Daha sonra sürücü kursunun açılış kurdelesi Vali Aktaş ve protokol tarafından kesildi. 

Vali İlhami Aktaş, yeni sürücü kursunun hayırlı olmasını dilerken, işletme sahibi Aylin Ün’den işletme hakkında bilgi aldı ve trafik kazalarının en aza indirilmesi için eğitimin ve dolayısı ile de kursların çok önemli olduğunu belirtti.  

Kurs sahibi Ün ise; “Açılışa katılan başta Sayın Valimiz İlhami Aktaş olmak üzere, tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış, pasta ikramının ardından sona erdi.

Merkez Yeni Mahallede bulunan Özel Hayat Sürücü Kursu’nun açılışına; Vali İlhami Aktaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve davetliler katılırken işletme sahibi de hazır bulundu. 

Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı