Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Salih Çelikbaş, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş’a tekrardan başkan olarak seçilmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Salaş’a görevlerinde başarılar diledi.

Borsa Başkanı Salaş ise, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Salih Çelikbaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

“Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde “Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde

Başkan Salaş açıklamasında; "Borsamız ilimizde tarım, tarım adayalı sanayi ve hayvancılık ile ilgili çok etkili bir kurum. Son yıllarda kamu kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve özellikle de Ziraat Odamızla çok yakın ve çok geniş kurumsal ilişkiler geliştirdik. Özellikle ilimiz ürünlerinin markalaşması ve tanıtımında Borsamızın büyük bir birikimi var. Sayın Başkan ve ekibi ile iki kurumun sinerji oluşturarak önümüzdeki süreçte yapabileceği işbirliği konuları üzerinde görüştük. İlimizin tarımda karşılaştıkları sorunlar üzerinde durduk” dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.