NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Nevşehir merkez ilçeye bağlı tüm belde ve köylerde, ilçelere bağlı tüm belde ve köylerde yoğun karın oluşturduğu ve olası buzlanma tehlikesi nedeniyle Nevşehir merkeze ve ilçelerine bağlı tüm beldeler ve köy okullarındaki ve rehabilitasyon merkezlerindeki eğitim ve öğretim ile taşımalı eğitim 11 Şubat Salı günü olmak suretiyle 1 gün tatil edildi. Yine kendi imkanlarıyla veya toplu taşıma ile il merkezine veya ilçe merkezlerine gelen öğrencilerimizd e 1 gün izinli sayılacaktır. İl merkezi ile tüm ilçe merkezlerindeki eğitim ve öğretime normal olarak devam edilecektir” denildi.
Nevşehir’de ayrıca hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personelin de aynı gün izinli sayılacağı açıklandı.

Basın Duyurusu

10.02.2020

Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı

Yoğun yağan karın oluşturduğu olumsuz koşullar ve olası buzlanma tehlikesi nedeniyle Nevşehir merkeze ve ilçelerine bağlı tüm beldeler ve köy okullarındaki ve rehabilitasyon merkezlerindeki eğitim ve öğretim ile taşımalı eğitime, 11/02/2020 tarihinde geçerli olmak üzere 1  gün süre ile ara verme kararı alınmıştır. 

Yine kendi imkanlarıyla veya toplu taşıma ile il merkezine veya ilçe merkezlerine gelen öğrencilerimiz de  1 gün izinli sayılacaktır. 
Ayrıca; tüm hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personel de aynı gün izinli sayılacaktır.

İl merkezi ile tüm ilçe merkezlerinde eğitim ve öğretime normal olarak devam edilecektir. Trafiğe çıkacak vatandaşlarımızın buzlanmaya karşı tedbirli olmaları büyük önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.