Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan'ın da hazır bulunduğu ziyarette Borsa Başkanı Salaş, SMMMO Başkanı Şerafettin Arslan, şahsında tüm meslek mensuplarının haftasını kutladı.

Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Şerafettin Arslan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, "Uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Şehrimizde oluşan bu enerjinin bizi güçlü ve farklı kıldığına inandık ve şehrimiz için var gücümüzle çalışmaya devam ettik. Bu vesile ile tüm muhasebecilerimizin Muhasebeciler Haftası'nı kutluyorum" dedi.

Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı

TOBB İstihdam Seferberliğine yönelik çalışmalar hakkında bilgi paylaşılan, güncel ekonomik konularda görüş alış verişi yapılan ziyarette, ildeki paydaşların işbirliğinin önemli olduğu vurgulandı.

Ziyarette, NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan istihdam seferberliğine destek olacaklarını açıkladı.

21 Ocak’taki TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iş dünyasına yeni bir istihdam seferberliği çağrısında bulunduğunu hatırlatan NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, "Sayın Cumhurbaşkanımızın bu çağrısının ardından Hazine ve Maliye Bakanımız, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız ve TOBB Başkanımız 2 hafta boyunca yoğun bir şekilde çalışarak, istihdam teşviklerini hazırladılar. Bunlara yönelik yasal düzenleme de hızla Meclis'ten geçti ve Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 25 Şubat 2019 tarihinde TOBB Başkanımızın ev sahipliğinde Hazine ve Maliye Bakanımız, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız ile Oda ve Borsa Başkanlarımızın ve TOBB Sektör Meclisi Başkanlarımızın katılımıyla 'Burası Türkiye Burada İş Var' sloganıyla İstihdam Seferberliği 2019 kampanyası başlatıldı" diye konuştu.

İstihdam seferberliği konusunda, İş dünyası yararına ilimizde gerçekleştirilecek tüm çalışmalarda, Nevşehir Ticaret Borsası’nın paydaşlarıyla her zaman işbirliğine hazır olduğunu ifade eden Nevşehir SMMMO Başkanı Şerafettin Arslan'da, Muhasebecilik ve denetim mesleği mensuplarının özellikle vergi yükümlüleri ile devlet arasında sağlam bir köprü görevini üstlendiğini, kamuya bilgi ve belge üreterek ülke ekonomisinin temel taşlarını oluşturduklarını söyledi.

Arslan: "Teşekkür ederiz" Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir SMMMO Başkanı Şerafettin Arslan, "Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Sayın İbrahim Salaş ve beraberindeki heyetin Muhasebeciler Haftası münasebetiyle Odamıza yaptıkları nazik ziyaretten dolayı şahsım ve tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan, çözüm odaklı bir anlayışla çalışmalar gerçekleştiren Değerli Borsa Başkanımız İbrahim Salaş'a şehrimize kattığı değer için de ayrıca şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.