Nevşehir’de eğitime yaptığı yatırım ve başarılarla bir numara olacak olan Simya Koleji'nin bursluluk sınavına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Eğitim öğretimde öğrencilerin başarı ve çabalarının ödüllendirilmesinin gerekliliğine inanan Simya Okulları, ilkokul 2. Sınıftan başlamak üzere tüm sınıf düzeylerinde bursluluk sınavları düzenledi.

Bu sayede öğrencileri hem başarıya teşvik etmeyi hem de eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı amaçlayan Simya okulları  Nevşehir’de eğitimin öncü neferi oldu.

02-03 Mart tarihli Simya Okulları bursluluk sınavının ilk gün oturumları başarıyla tamamlandı. İlkokul 2.3.4. Sınıflar ve ortaokul 5.6. ve 7.  sınıfların katıldığı bu ilk oturuma öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler düzenli ve sakin bir ortamda sınavlarını tamamladılar.

Bursluluk sınav sonuçlarının başarısına göre Simya Okullarında okunmaya hak kazanabilecek ve çeşitli oranlarda burs ile ödüllendirilecek olan öğrenciler, bu motivasyon ile başarılı olmak için yoğun çaba gösterdiler. Öğrenciler tarafından büyük bir heyecanla beklenecek olan sınav sonuçları ise 5 Mart tarihinde açıklanacak.

2019 -2020 eğitim öğretim yılı  kayıtlarına 6 Martta  başlanacağı okul yönetimi tarafından açıklanmıştır.

“Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde “Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde