12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi 12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, geçtiğimiz hafta Pazaryerindeki aşırı yoğunluk ve sosyal mesafenin yeterince sağlanamaması nedeniyle kapatılan pazaryerinin iki hafta süreyle daha kapalı olacağını söyledi.

Bu süre içerisinde Pazarcı esnaflarının halkın sebze ve meyve ihtiyacını karşılamak için seyyar olarak hizmet vereceklerini de belirten Pazarcılar Odası Başkanı Özmen, “Geçtiğimiz hafta kapatılan pazaryerimiz iki hafta süreyle daha kapalı olacak. Ancak halkımızın pazaryerimizle ilgili bazı söylentilere inanmaması gerektiğini de belirtmek isterim. Pazaryerimizde salgınla alakalı rahatsız olan bir pazarcı esnafımız veya vatandaşımız olduğu için pazaryerimiz kapatılmamıştır. Aşırı yoğunluk ve sosyal mesafenin yeterince korunamaması nedenleriyle pazaryerimiz kapatılmıştır. Pazarcı esnaflarımız bu süreçte seyyar olarak halkımıza hizmet vermeye devam edecektir” açıklamalarında bulundu.