Ulusal Yayın yapan ve Ülke çapında hayvancılık ve tarım sektörü seyirci kitlesinin yoğun bir şekilde izlediği Bereket TV, Nevşehir Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Ülkemizin büyük bölümünde canlı hayvan pazarlarını gezip halkımıza bilgi ve görüntü aktarımında bulunan Bereket TV, Borsa'ya ait canlı hayvan pazar yerinden çekimler yaparak, yapılan pazarlıklar ve hayvan ticaretini yakından izledi.

Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı

Çekimlerde, Borsa Başkanı İbrahim Salaş, Hayvan Pazarı ile ilgili olarakta Bereket TV'ye açıklamalarda bulundu. Başkan Salaş, Bitki Analiz Labaratuvarı, Patates Mikrobiyoloji Labarutavarı, Doğal Soğuk Hava Depoları İle Buğdaydan Kabak Çekirdeğine Nevşehir'de tarım sektörünün genel durumu hakkında bilgiler verdi.

Borsa'ya bağlı Hayvan Pazarının çekimlerinin de içinde yer aldığı Nevşehir ilimiz ve Ticaret Borsasının tanıtımının yer aldığı program Bereket Tv ekranlarında yayınlandı.