Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un talimatı ile Milli İstihdam seferberliği kapsamında, gençlerin iş dünyası ve akademik alandaki etkileşimlerini sağlamak amacıyla Nevşehir Valiliği himayesinde Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Nevşehir Kariyer Günü etkinliği Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Programa, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Nevşehir İl SGK Müdürü Erdin Polat, Nevşehir İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Uluer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer ve Doğa Koleji Kurucu Kampüs Müdürü Sabahattin Yılmaz katıldı.

Kurdele kesimi ile açılışı yapılan program, yapılan konuşmalar ile devam etti.

Konuşmaların ardından program plaket töreni ile devam etti. Nevşehir’de ekonomiye yön veren firmalar plaketler ile onöre edilirken, Nevşehir Doğa Koleji adına Kampüs Müdürü Sabahattin Yılmaz’a plaketlerini Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Cafer Uzunkaya takdim etti.

Daha sonra Nevşehir Kariyer Günü etkinliği münasebeti ile kurulan stantlar ziyaret edildi.

Nevşehir Doğa Kolejinin de standını ziyaret eden Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Nevşehir İl SGK Müdürü Erdin Polat, Nevşehir İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata ve beraberinde ki heyet, Nevşehir’de eğitim ve öğretimin yeni öncüsü olan Nevşehir Doğa Koleji Kampüs Müdürü Sabahattin Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Ziyaretçilerin de yoğun ilgisini gören Nevşehir Doğa Koleji standı ziyaretçilerden tam not aldı.

KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE… KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE…