Bizler için hayatlarını feda eden şehitlerimizin kıymetlerinin daha iyi anlaşılabilmesi için Nevşehir Doğa Koleji öğretmenleri tarafından tertip edilen programda, 4. sınıf öğrencilerine şehitliğin ve şahadetin anlamı anlatıldı.

İlk olarak Diyarbakır´da şehit olan Polis Memuru Furkan DEMİR´in kabrini ziyaret eden öğrencilerimiz, şehidimize ve tüm geçmişlerimizin ruhuna dua ettiler ve şehidimizin kabrine çiçekler bıraktılar.
Daha sonra Nevşehir Şehitlik Parkı'nı ve 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı'nı ziyaret eden heyet, anıtlardaki kitabeleri okuyarak şehitlerimiz ve bugüne kurulan Türk Devletlerinin liderleri hakkında bilgiler öğrendiler.
Son zamanlarda yaşadığımız en vahim olay olan 15 Temmuz darbe girişiminde hainlerin açtıkları ateş sonrasında şehit olan 241 demokrasi şehidinin isimleri ve darbe gecesinde milletin direnişini yansıtan fotoğrafları incelerken dua etmeyi de ihmal etmediler.

Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız” Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız”