Minik yüreklerindeki kocaman sevgileri ile kendi anneanne ve dedelerine olan sevgilerini düzenledikleri programla gösterirken katılımcıların beğenilerini topladılar.

‘’Yaşlılar Haftası’’ münasebeti ile Nevşehir Doğa Koleji sanat sokağında düzenlenen kokteyle anasınıfı öğrencilerimizin aile büyüklerini davet ederek onların genç nesil için ne kadar kıymetli olduklarını bir kez daha hissetmelerini sağladık.

Program öğrencilerimizin aile büyüklerine çiçek takdimi ile başladı. Daha sonrasında büyüklerimiz katılımcılara ve öğrencilerimize eğlenceli hikâyeler okuyup masallar anlattılar. Bu duygu dolu anların ardından aile büyüklerimiz kendi çocukluklarında oynadıkları oyunları öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte oynadılar.

Nevşehir Doğa Koleji Anasınıfı 4 ve 5 yaş sınıfları ‘’Yaşlılar Haftası ‘’ programı çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Yaşlılar haftası nedir?

KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE… KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE…

Yetişkin bireylere göre çok daha fazla tecrübeye sahip yaşlılara Türk toplumunda ayrı bir yer verilmiştir. Yaşlılar Türklere göre eli öpülen, saygı duyulan, nasihat veren ve söz sahibi kimse olma rolü üstlenmektedir. Her yıl 18-24 Mart günleri arası Dünya Yaşlılar Haftası olarak kutlanmaktadır.