Ziyarete; Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Başkan Vekili Mustafa Alevli, Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, Sekreter Ahmet Korkmazer, Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Muhammed Feyzi Aygün, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Ün, Akreditasyon Sorumlusu Fatih Mehmet Sürmeli, Taraftar Sorumlusu Emin Ağmaz ve Sayman Doğan Ceran ve İdari ve İl Spor Güvenlik Sorumlusu Serdar Yılmaz katıldı.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Nevşehir Belediyespqor olarak gerçekleştirdikleri transfer ve diğer çalışmalara ilişkin olarak Vali Aktaş’a bilgiler aktardı. Kaya , Nevşehir Belediyespor’un başarısı için her zaman kendilerine büyük katkılar sağlayan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a, tüm yönetim kurulu ve taraftarlar adına teşekkür etti.

Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı

Vali Aktaş, Nevşehir Belediyespor ’un her zaman destekçisi olduklarını ve olacaklarını söyledi.

Vali Aktaş daha sonra şöyle konuştu: “ Nevşehir Belediyespor Kulübümüze lig mücadelelerinde başarılar diliyorum. Bu mücadele içerisinde gayret gösteren Nevşehir Belediyespor yönetimine ve tüm futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum .Öyle inanıyorum ki başarılarla dolu bir sezon geçirilecektir.”

.