Ziyarette konuşan Nevşehir Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı için kampa giren Nevşehir Belediyespor spor’da gerçekleştirilen transfer ve kamp çalışmalarına ilişkin olarak, Belediye Başkanı Atilla Seçen’e bilgiler verdi.

Ziyarete Nevşehir Belediyspor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Başkan Vekili Mustafa Alevli, Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, Sekreter Ahmet Korkmazer, Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Muhammed Feyzi Aygün, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Ün, Akreditasyon Sorumlusu Fatih Mehmet Sürmeli, Taraftar Sorumlusu Emin Ağmaz ve Sayman Doğan Ceran ve İdari ve İl Spor Güvenlik Sorumlusu Serdar Yılmaz katıldı.

Sezon öncesi güçlü isimlerden oluşan bir takım meydana getirmeye gayret gösterdiklerini dile getiren Kaya : “ Takımımıza kazandırdığınız kurumsal kimlikle transfer çalışmalarına hız veren Nevşehir Belediyespor’ da güçlü bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. Kulübümüze yaptığınız katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki’nin raporları doğrultusunda takımımıza kazandıracağımız futbolcularla birlikte Nevşehir Belediyspor grubunda şampiyonluk parolası ile mücadelesine başlayacaktır. Sizlerin ve taraftarlarımızın desteği ile hedeflediğimiz başarıya ulaşacağımıza tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla inancımız tam.” diye konuştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’ de, öteden beri Nevşehirspor’un kurumsal bir kimliğe kavuşması düşüncesi içerisinde olduğunu belirterek, Ramazan Ayı’nın son günlerinde de alınan bir karar doğrultusunda 1969 yılında kurulan Nevşehirspor’un, ligde artık Nevşehir Belediyespor olarak mücadelesini sürdüreceğini belirtti.

Nevşehir Belediyespor’un başarısı için ellerinden gelen tüm çabayı ortaya koyacaklarını dile getiren Seçen “ Kırmızı beyazlı kulübümüzün başarısı adına elimizden gelen gayretlerin içerisinde olacağız. Bu takıma gönül veren değerli işadamlarımızın taraftarlarımızın da destekleri ile hedeflediğimiz noktaya ulaşacağımıza inanıyorum. Nevşehir Belediyespor kulübü yönetimi başta olmak üzere kulübümüz oyuncu ve teknik kadrosuna da çok teşekkür ediyorum. İnşaallah başarılarla dolu bir sezon bizi bekliyor, Çok çalışıp ligin başından itibaren koyduğumuz hedeflere ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. “şeklinde konuştu.

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı