13 yıl aradan sonra yeniden Türkiye profesyonel liglerine dönüş yapan ve yeni yönetimi ile beraber 3. Lig l. Grupta şampiyonluk hedefleyen Nevşehir Belediyespor, bir yanda transfer çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da kulüp tesisleri ve müsabakaları oynayacağı Gazi Stadının daha sağlıklı ve modern bir görünüme kavuşturulmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Nevşehirspor Belediyespor yönetimi tarafından Nar Beldesi’nde futbolcu ve teknik heyetin konaklayacağı ve antrenmanlarını yapacağı tesiste, önceki yıllarda kullanılan birimler yenilenirken, eksik görülen yapılarında inşası sürdürülüyor.

Kırmızı Beyazlı ekibin müsabakaları oynayacağı Gazi Stadında da bu kapsamda koltuklar yenilenirken, engellilerin de müsabakaları izlemeleri için tribün oluşturuluyor. Ayrıca Gazi Stadında soyunma odaları, WC ,hakem odaları da modernize ediliyor.

Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız” Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız”

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün buradaki çalışmalarına Nevşehir Belediyesi de destek sağlıyor.