Nevşehir Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından tasarlanan mobil uyumlu web sayfasına ‘Başkanla Fotoğrafım’ uygulaması da eklendi. Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere katılanların kendi fotoğraflarını internet aracılığıyla edinebilmesi için başlatılan uygulama sayesinde bilgisayarlarından www.nevsehir.bel.tr adresinden ‘Başkanla Fotoğrafım’ bölümüne giren vatandaşlar, etkinliklerin yanı sıra Belediye Başkanı Atilla Seçen’ in sokak ya da esnaf ziyaretleri sırasında kendileriyle çekilen fotoğraflara ulaşabilecek.

‘Başkanla Fotoğrafım’ bölümünden cep telefonu veya tabletlerini kullanarak faydalanmak isteyen vatandaşlar için ise, etkinliklerde belediye personelleri tarafından üzerinde belediye iletişim bilgilerinin yer aldığı kart dağıtılacak. Kart üzerindeki karekod sayesinde İOS işletim sistemi kullanan telefon ve tabletlerde herhangi bir uygulamaya gereksinim duymadan karekodun kameraya okutulmasıyla kullanıcılar web sitesindeki ‘Başkanla Fotoğrafım’ bölümüne ulaşarak kendi fotoğraflarını telefon veya tabletlerine indirebilecek. Android işletim sistemi kullanan cep telefonu veya tabletlerde ise; karekod okuma uygulaması ile karekodun okutulması sayesinde aynı şekilde fotoğraflara ulaşılabilecek.

KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE… KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ 5-13 AĞUSTOS’TA NEVŞEHİR’DE…