Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, sahip olduğu kültürel, doğal ve tarihsel değerler itibariyle sadece ülkemizin sayılı turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir’in, son yıllarda sürdürülen yatırımlarla  önemli cazibe merkezlerinden biri haline geldiğini belirtti.  

Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir’in Bakanlar Kurulu kararı ile 20 Temmuz 1954 tarihinde il oluşunun 64. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  mesajında,  Türkiye’nin dış dünyaya açılan en önemli kapılarından biri olan Kapadokya bölgesine ana merkezlik yapan Nevşehir’in, kararlı bir şekilde gelişim süreci içerisinde hak ettiği yerini alabilmesi için çaba harcadıklarını kaydetti. 

Mesajında ‘Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız hiçbir engel göremiyorum” ifadesini kullanan Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra mesajında şunları kaydetti : “ 10 bin yıllık tarihi gelişim sürecinde bir çok medeniyetin barındığı bir büyük uygarlık merkezi olan Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir, 16 yıllık süreçte  birbiri ardına yapılan yatırımlarla,  sadece turizm sektöründe değil,  tarım, ticaret ve sanayi de önemli gelişimlerin ortaya konulduğu potansiyel bir güce ulaşmıştır.  Nevşehir, Türkiye’ de 21. yüzyılın en hızlı gelişim içerisinde olan  ve büyüyen kentleri arasında hak ettiği yeri kısa bir süre içerisinde  alacaktır. Nevşehir Belediyesi’nin de öncülüğünde ortaya konulan bu hızlı ve planlı gelişim çabalarıyla Nevşehir,  bölgesinde ve ülke genelinde önemli cazibe merkezlerinden biri haline gelecektir. Halkımız ve sivil toplum teşkilatlarıyla kısa sürede oluşturduğumuz gönül bağı ile dün olduğu gibi bu gün ve yarın da halkımızın hizmetkarlığına sarsılmaz bir inançla devam edeceğiz.”