Seçim ziyaretleri kapsamında her gün farklı ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Necdet Ada'nın, alçakgönüllülüğü ve güleryüzü sayesinde ilçe teşkilatlarıyla sıcak diyaloglar kurduğu gözlendi. Ziyaret ettiği yerlerde oldukça sıcak bir ortamda karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Necdet Ada, çıktığı bu yoldaki tek amacının doğup büyüdüğü memleketi olan Nevşehir’e ve Nevşehir halkına hizmet etmek olduğunu söyledi. Amaçlarının hizmet ederek Nevşehir’i hak ettiği noktaya getirmek olduğunu ifade eden Ada, "Hepimizin ortak noktası Nevşehir sevdası, Memleketimize partimizin çizgisi doğrultusunda İnşallah hizmet etmeye çalışacağız” diye konuştu.

Partililer ise, Ada’ya başarı dileğinde bulundu.

.

Necdet Ada kimdir?

1966 Gülşehir doğumlu olan Necdet Ada ilk, orta ve lise eğitimini Nevşehir'de tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi-İktisat Fakültesi ve Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü olmak üzere iki fakülte mezunudur.
Yüksek Lisans öğrenimini Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü-Kamu Politikaları alanında tamamlamıştır.
Çalışma hayatına 1988 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesinde-Kontrolör olarak başlayan Necdet Ada; Başbakanlıkta Şef, Şube Müdürü, Daire Başkanı olarak görev yaptıktan sonra Başbakanlık İdari ve Mali İşler Başkanlığına atanmıştır.
Bu süre zarfında TODAİ'den Stres Yönetimi ve Protokol Yönetimi, Kamu İhale Kurumundan Kamu İhaleleri için Eğiticilerin Eğitimi, Maliye Bakanlığından Bütçe ve Mali Mevzuat, TÜBİTAK-TÜSSİDE gibi kuruluşlarda mesleki gelişimle ilgili bir çok eğitim ve seminere katılmıştır.
Son olarak Başbakan Başmüşavirliğine atanan Necdet Ada önce Vakıfbank-Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi olarak, Haziran 2017 tarihi itibariyle ise Vakıfbank-Vakıf Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiş ve halen Başbakan Başmüşaviri görevinin yanında bu görevi de yürütmektedir.
Türkiye Badminton Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi'de olan Necdet Ada evli ve bir çocuk babasıdır.

“Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde “Kumpanyada Curcuna” Adlı Tiyatro Oyunu İçin Biletler Kültür Merkezi’nde