İlk olarak Çalış halkı ile Yağmur Duasına çıkan Çalışkan, hemşehrileriyle teker teker sohbet ederek destek istedi.

12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi 12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi

Ardından Çalış Belediye Başkanı Alparslan Özer’i makamında ziyaret ederek memleketi Çalış’ın 24 Haziran’dan beklentileri hakkında istişare etti.

Çalış Belediye Başkanı’ndan sonra Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ve Belde Başkanı Nuri Özkan’ı ziyaret ederek cumartesi yapılacak olan temayüllerde destek istedi.

Özkonak’tan sonra Avanos İlçe Başkanlığını ziyaret ederek teşkilat üyeleriyle seçim sürecini istişare etti. Avanos İlçe Başkanı Fatih Kesal’den destek talep etti.

Ardından Avanos’un beldelerinden diğeri olan Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kalaba’dan sonra Baba Ocağı Kozaklı’ya geçen Emre Çalışkan, Kozaklı İlçe Başkanı Akif Kabukçuoğlu’nu ziyaret etti.

Günboyunca ilçe ve belde ziyaretlerini tamamladıktan sonra akşam da gençlerin davetine icabet edip Kalaba İzcilik ve Spor Derneği’nde gençlerle 24 Haziran sürecini istişare etti. Kalaba Belde Başkanı Bülent Aslan’ın da katıldığı görüşmede Kalaba’nın seçim sürecinden beklentisi konuşuldu.

Yaptığı ziyaretlerden sonra izlenimlerini değerlendiren Emre Çalışkan şunları söyledi:

‘ Bugün ana ocağımız Avanos ve Baba ocağımız Kozaklı’yı ve teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Gezdiğimiz göüştüğümüz tüm teşkilat mensuplarımız o meşhur ‘ırmağın bu tarafından’ da vekil adayı ve inşallah sonuç olarak da vekil istiyorlar. Bu biz ya da başka bir aday adayı kardeşimiz, ağabeyimiz, ablamız olsun farketmez ama bu istek inşallah yerine getirilir.’ dedi.

Emre Çalışkan’ın ziyaretlerinin süreceği kaydedildi.