MHP Kadın Kolları Genel Başkanı, Ankara milletvekili Nevin Taşlıçay, Kayseri MYK üyesi Serap Şule Kalın, Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Özge Soysal, Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Nevşehirli kadınlar Dünya Kadınlar günü münasebetiyle bir araya geldiler. MHP Belediye Başkan Adayı Kılıç, Nevşehir halkını kucaklamaya devam ediyor. Seçim çalışmalarına Nevşehir merkez başta olmak üzere bütün ilçe ve belde teşkilatları noktasında gece gündüz demeden çalışan MHP teşkilatları vatandaşlardan yoğun ilgi görmenin mutluluğunu yaşıyor. MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Taşlıçay, Nevşehirli kadınlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nevin Taşlıçay ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kılıç, Dünya Kadınlar günü münasebetiyle bütün kadınların gününü kutladı. Kadınların toplumu ileri götüren sosyal dinamiğin temel kaynağı olduğunun altının çizen Belediye Başkan adayı Kılıç açıklamasında “Kadın, annelik rolüyle bu dinamizme; yani yeni nesillerle şekil verendir. Bu nedenle, kadına yapılan yatırım, aslında geleceğe yapılan yatırımdır. Kadın her 8 Mart'ta adına istatistikler tutulan, 9 Mart'ta da unutulandır. Kadınlarımızın, narin gözüken fiziksel özelliklerinin yanında engin bir dayanıklılık, üretkenlik ve derinlik barındırandır. Bu özelliklerinden dolayı, insanlığın kalbi, duygusu, estetiği de kadınlarımızın değil midir? İşte bu duygularla birbirimize ailemize, çevremize ve bütün insanlığa duyduğumuz sevginin hiç azalmaması dileğiyle, Dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyorum" dedi.

,

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 9 günde 1 milyonu aşkın kişi katıldı