NEVŞEHİR(MHA)Nevşehir Kapadokya kültür ve sanat merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ün yanı sıra, MYK Üyesi Mehmet Varol, İl Başkanı İlhan Kaya, Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve çok sayıda partili ile Ülkücü gençler katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Nevşehir belediye başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç programa katılanların yoğun ilgisini gördü. Kılıç bu yoğun ilgiye Ülkücü selamıyla karşılık verdi.

Başkan Kaya, “Yerel seçimler Cumhur İttifakına yakışır bir şekilde geçecek”

Eski merkez ilçe başkanının rahatsızlığı dolayısıyla programa katılamayan Mustafa Ceviz’e acil şifalar dileyerek sözlerine başlayan İl Başkanı İlhan Kaya, “Ülkücü sevdalısı 23 pırıl, pırıl adayımızı sizlerin huzuruna sunduk. Aday belirleme sürecinde yoğun bir mesai harcadık. Aday adaylığı yapmış olan dava arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Onların Milliyetçi Hareketçi Partisinden aday adayı olmalı şereftir. Adaylarımıza tam destek vereceklerinden en ufak bir endişemiz yok. Genel Başkanımızın ülkemizin bekası açısından son derece önemli olduğunu belirttiği yerel seçimler Cumhur İttifakına yakışır bir şekilde icra edilecektir. Bu ittifaka bağlılığımızı bu seçimde de göstereceğiz. Bu seçim milliyetçi hareketin büyük başarı elde edeceği bir seçim olacaktır” dedi.

CHP, İP, FETÖ ve PKK ile işbirlikçilerine aman yok

Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü Açık Hava Sinema Günleri’nde Hafta Sonu “Süt Kardeşler” Günü

MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ülkenin birlik ve bütünlüğü için her zaman olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisinin üzerine düşeni yaptığını ve yapmaya da devam ettiğine dikkat çektiği açıklamalarında; “Ülkemiz bugün her yönden büyük bir saldırı altında. Bu saldırının bertaraf edilmesi için Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti arasında bir Cumhur İttifakı tesis edildi. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi, İP, FETÖ ve PKK’nın uzantıları ve birçok işbirlikçileri Türkiye’yi dize getirmeye çalışıyorlar. Biz bu konularda uyanık olduğumuz için ülkemizin birlik ve bütünlüğü için gerekeni yapacağımızdan kimsenin endişesi olmasın” ifadelerinde bulundu.

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç; “Yaptıklarımız yapacaklarımızın da teminatı”

Aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Bir çoğunuzla aslında rektörlük dönemimde birlikte olduk. Ama inşallah bundan sonra belediyemizin kapısı hepinize açık olacak. Nevşehir’i birlikte yöneteceğiz. Onun bunun belediye başkanı değil 107 binin belediye başkanı olacağız. 3 gün önce Sayın Devlet Bahçeli’nin katılımıyla düzenlenen aday tanıtım toplantısında, 20 binin insanın önünde aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Burada duyduğum heyecanı ben orada da bizzat yaşadım. 31 Mart akşamı inşallah hep birlikte bu heyecanı birlikte yaşamaya devam edeceğiz. 2008 – 2016 yılı arasında Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesi rektörlüğü yaptım. Üniversitemizi Ülkemizin sayılı üniversiteleri arasına soktuk. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Konuşmaların ardından Milliyetçi Hareket Partisinin Nevşehir merkez, ilçe ve belde adayları tanıtıldı.