Kütüphane için düzenlenen açılış törenine katılan Belediye Başkanı Rasim Arı’nın eşi Melek Arı, okuma etkinliğinde okul öğretmenleri ile birlikte kitap okudu.

Nevşehir Mehmet Gülen Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerden elde edilen gelir ile, okul içerisinde Z Kütüphane kuruldu. Anadolu'da tasavvuf ve halk şiirinin öncüsü olan Yunus Emre’nin isminin verildiği kütüphanenin açılışı nedeniyle tören düzenlendi.

Törene, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın eşi Melek Arı’nın yanı sıra, Memur-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Çiftçi, Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sevinç Sesveren Atılgan, Okul Müdürü İbrahim Palancı, okul aile birliği yöneticileri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Törende yapılan dua ve kurdele kesiminin ardından kütüphaneyi gezen Melek Arı, kütüphane içerisinde düzenlenen kitap okuma etkinliğine katıldı. Arı, açılışa katılan idareciler, okul öğretmenleri ve öğrenciler ile birlikte bir süre kitap okuyarak kütüphane içerisindeki kitapları inceledi.