Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına atanan Kıdemli Albay Hüsamettin Erol iadeyi ziyaret kapsamında Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM A.Ş.) Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Seçen'in de hazır bulunduğu ziyarette; NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Borsanın kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaştı.

Sohbet ve fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyarette Borsa Başkanı Salaş, “Askerlerimiz biz rahat uyuyalım diye görev başındalar. Bu kutlu görev herkese nasip olmaz. Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun” dedi.

Kıdemli Albay Erol ise, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diledi ve misafirperverliği için teşekkür etti.

Nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren NTB Başkanı İbrahim Salaş'ta, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı