NEVŞEHİR(MHA) Kapalı kapılar ardından kimseye iftira atmayız….

Seçime saatler kala AND televizyonunun konuğu olan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Arı, “Benim ün küçük ev toplantımda en az 25 kişi vardı. Orada konuştuklarımızı ben bizzat istedim kayıt altın dedim. Zira bu söylediklerimi ben belediye başkanı olduğumda sana sorsunlar istiyorum. Öte yandan o konuşmalarımda başka bir siyasi partinin adayı hakkında konuşmadığımı da herkes duysun, görsün istedim. Kapalı kapılar ardında kimsenin arkasından iş çevirecek, konuşacak biri değilim. Kapalı kapılar ardından kimseye iftira atmayız, kimseyi kötülemeyiz” diye konuştu.

Ben makama oturmak için gelmiyorum…

12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi 12. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS) Sona Erdi

17 Yıldır kendisinin makama otururken görülmediğini ve makama oturmak için Nevşehir Belediye Başkanlığına aday olmadığını da kaydeden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, “Ben makama oturmak için gelmiyorum. Ben bir makamı bırakarak buraya geldim. Bir makamı kaybettikten sonra buraya gelmiş değilim. Bu şehre sevdalıyım. Makamda oturmaya değil çalışmaya geliyoruz. Çalışırken bu şehrin her ferdine şeffaf olacağız. 17 yıldır bu şehrin hiçbir ferdine kapısını kapatmayan bir insanım. Hiçbir Allah’ın kulu arayıpta bana ulaşamamış değildir. Üstelik ben bir bürokrattım. Benim ulaşılabilir olmam da gerekmiyor. Ben bu şehirden hiç kopmadım” dedi.

Şeffaf olacağız ….

Nevşehir belediye başkanlığına seçilmesi durumunda şeffaf bir belediyecilik örneği sergileyeceklerine de değinen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, “Seçildiğimizde üç şeye dikkat edeceğiz. Birinci para kaynağı. İnsan kaynağına sahip çıkacağız. Halktan asla kopmayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında yaptığı şeyde budur. Bu üç şey bizi başarıya götürecek. 135 gündür sahadayım. Gittiğim her yerde hiçbir kimseden oy istemedim. Bir kişi çıksın desin ki, Rasim Arı geldi bizden oy istedi. Oy verilmez, oyu halk verir. Biz gönüllerde yer edinmeye ve dualarda konu almaya talibiz. İki tane elektronik bilbord yaptıracağız. Şehirdeki alımlar satımlar oradan ilan edilecek. Kırmızı çizgilerimizden biri de budur. Şeffaf olacağız” açıklamalarında bulundu.