Projenin tanıtımı dolayısıyla İYİ Parti Genel Merkezinden Mahalli İdareler Başkan Yardımcıları Yavuz Aydın, Fatih Demirkol, Yavuz Erkmen, Rıdvan Buz ve Proje sorumlusu Fatih Şeker’de Nevşehir’e geldi.

Nejdet Ersan Parkı önünde gerçekleştirilen proje ile ilgili basın toplantısına İl Başkanı Serkan Canpolat’ın yanı sıra Kurucular Kurulu Üyesi Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Veli Kopartan, İl Parti ve ilçe yöneticileri de katıldılar.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Serkan Canpolat, Partinin hedefleri ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim önerisiyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

“Bozulan Millet Birliği İYİ Parti ile yeniden yapılandırılacak”

İYİ Parti İl Başkanı Serkan Canpolat,. Ülkede bozulan millet birliğinin İYİ Parti ile yeniden oluşturulacağına dikkat çektiği açıklamalarında; “Sözlerime başlarken iyi partinin amaçlarından bahsetmek istiyorum.  İyi partinin Türk devletinin bölünmez bütünlüğünü korumayı, Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutan, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini esas almayı, Türkiye Cumhuriyetini bölgesel bir güç haline getirmeyi ve böylece bölge ve dünya barışına katkıda bulunmayı amaçlayan bir partiyiz. Sayın Genel Başkanımızın Meral Akşener’in genel başkanlığında bir araya gelen cesurlar Partisidir İyi parti. İyi parti gücünü milletten alan siyasi bir kuruluştur. İyi partinin sahibi aziz Türk milleti ve parti üyeleridir. Partimiz siyasetin ahlak zemininde yapılmasını, insanlarımızın korkusuz, daha huzurlu ve mutlu yaşamasını hedefleyen bir partiyiz. Nevşehir’de cesur arkadaşlarımızla yola çıktığımızda bu ilkelere uyacağımıza and içtik. Türkiye şu an üretenlerin değil, tüketenlerin ülkesi. Bunu tersine çevirebilmek için yapacağımız siyasetin adı da üretim siyaseti olacak. Partimiz iki yıllık bir mücadelenin ardından 25 Ekim 2017 tarihinde kurulmuştur. Bu kısa süre içerisinde ülke genelinde, bizde Nevşehir’de hızlı bir şekilde teşkilatlandık. Bozulan millet birliği iyi parti ile yeniden yapılanacaktır. Bizim partimizin kapısı hangi siyasi görüşten olursa olsun herkese açıktır” dedi.

“Bahçeli’nin erken seçim talebi Saray’la görüştükten sonra alınan bir karardır”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin oylanacağı seçim erkene alınması konusundaki açıklamalarını da değerlendiren İl Başkanı Canpolat, “Dün Sayın Bahçeli’nin açıkladığı erken seçimden de biraz bahsetmek istiyorum. Sayın Bahçeli’nin erken seçim talebi Sarayla görüştükten sonra alınmış bir karardır. Sayın Bahçeli hükümetin sözcüsü olarak yurt dışına sermaye kaçışları, ekonomik çöküntünün giderilemeyeceğini görerek seçim stratejisini yürürlüğe koymuştur. İyi parti tüm karanlık planları milletin lehine olacak şekilde bozacaktır. Bazı çevrelerde iyi partinin seçime giremeyeceği algısını oluşturuyorlar. İyi parti seçime girmeye hak kazanmıştır. Nevşehir il teşkilatları olarak köy ve kasabalarımızda yaptığımız ziyaretlerde cesurların çokluğunu bizzat görüyorum.  Özellikle analarımız, bacılarımız, genç kızlarımız bu cesurlar ordusuna katılmaktadır. Kendinize en kısa zamanda bir İyilik yapın ve İyilerin arasına katılın diyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız” Belediye Başkanı Savran: “Nevşehir’imiz İçin Canla Başla Çalışacağız”

İl Başkanı Serkan Canpolat’ın açıklamalarının ardından konuşan İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Yavuz Erkmen’de tüm Nevşehirlilere Genel Başkan Meral Akşener’in selamlarını iletti.

Erkmen, “”Hedefimiz susan değil, konuşan bir Türkiye”

Açıklamalarında hedeflerinin susan bir Türkiye değil, konuşan bir Ülke olduğunu kaydeden İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Erkmen, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamını tüm Nevşehirlilere iletmek istiyorum. Bugün İyi Parti mahalli idareler başkanlığı ve gençlik kolları başkanlığının ortak projesi olan “Anlat Hemşehrim Dertleşelim” projesi kapsamında birlikteyiz. Tüm Türkiye’yi dolaşmaya devam edeceğiz.  Kısa sürede kurulmasına rağmen bugün Türkiye’de önemli bir siyasi parti haline gelmiş, güneş gibi doğmuştur partimiz. 16 Yıldır iktidarın baskıyla yönettiği ülkemizde maalesef insanlarımız fikirlerini söyleyemez hale gelmiştir. Konuşanlar ise ötekileştirilmektedir. Hedefimiz susan değil, konuşan bir Türkiye’dir. Türk Milleti artık sahipsiz değildir. Çağrımız tüm Türkiye’ye. İyi olmadığınızı biliyoruz. Sorunlarınızı biliyoruz” ifadelerinde bulundu.