Program; Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Salonu’nda, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Hakk’ın Sesi Mehmet Akif”  konulu Resim Sergisi’nin, gezilmesi ile başladı.

Serginin gezilmesinin ardından, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program,  günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ile devam etti. 

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından seslendirilen Oratoryonun akabinde, yarışmada dereceye giren öğrenciler tarafından İstiklal Marşı okundu.

Etkinlikte; il genelinde düzenlenen ‘İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Vali İlhami Aktaş ve protokol tarafından verildi.

Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Nevşehir 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı

Vali İlhami Aktaş, programın hazırlanmasında emeği geçen eğitim kurumlarına,  müdürlere, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

Programa; Vali İlhami Aktaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, STK temsilcileri, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.