Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı

Muzaffer Doğan yaptığı açıklamada "Doğduğum, suyunu içtiğim, havasını soluduğum; tozlu yollarında yalınayak gezip yürüdüğüm Kurugöl Köyü’nden, orta ve lise tahsilimi yaptığım Nevşehir’den, Erzurum’da okuduğum yıllarda, çatısı altında bulunmaktan şeref duyduğum, Ülkemin dört bir tarafından gelip o çatı altında buluşup gönül birliği ettiğimiz gönüldaşlarımdan; Ankara'da okuduğum dönemlerdeki arkadaşlarımdan, vazife yaptığım liselerde, emek verdiğim öğrencilerimden, öğretmen arkadaşlarımdan, Belediye Başkanlığı yaptığım İstanbul Bahçelievler’den gerek mesai arkadaşlarımdan, gerekse halktan; Hülâsa olarak, beni İstanbul 3. Bölge’den, “AK PARTİMİZ”DEN Milletvekili Aday Adayı oluşumdan dolayı arayan, tebrik eden, sevinen, duâ eden bütün kardeşlerime dostlarıma, gönüldaşlarıma teşekkür ediyor, hürmet ediyor, muhabbetle Selâmlıyorum."dedi

MUZAFFER DOĞAN KİMDİR?

1954 yılında Nevşehir’de doğdu. Nevşehir Lisesi’nden sonra Gazi Eğitim Enstitüsü’nü bitirdi. Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde lisansını tamamladı. Nevşehir Belediyesi’nde muhasebe şefliği, Hak-İş Konfederasyonu’nda idâre âmirliği yaptı. İstanbul’da bazı liselerde Türkçe ve Edebiyat Öğretmenliği görevinde bulundu. Lise yıllarından başlayarak, siyasî ve kültürel faaliyetlerin içinde yer aldı. Ülkü Ocakları, Millî Türk Talebe Birliği ve Akıncılar Derneği'nde şube başkanlıkları yaptı. Nevşehir Kurugöl kasabasında ve İstanbul Bahçelievler ilçesinde Refah Partisi’nden Belediye Başkanlığı yaptı. Birlik Vakfı Genel Merkezi’nde Öğretmenler Kulübü başkanlığı ve Eğitimciler Birliği İstanbul şube başkanlığı görevini yürüttü. Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Sanat Vakfı’nın kurucuları arasında yer aldı. Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanlığı yaptı.

Nevşehir’de “Genç Adam” isimli haftalık bir gazete çıkardı. Milli Gazete, Yeni Devir, Vakit, Diriliş Postası gibi gazetelerde ve Cuma, Yedi İklim, Türk Edebiyatı ve Ay Vakti dergilerinde edebî ve siyasî konularda yazıları yayınlandı.

"Sakın Laiklere Refah Partisi'nden Belediye Başkanı Olduğumu Söylemeyin!", "Hz. Ömer", "Necip Fazıl Kısakürek: Buz Dağını Eriten Dehâ" isimli eserleri vardır. Üstad Necip Fazıl Kısakürek hakkında “Necip Fazıl Konuşmaları”, “Büyük Doğu Okumaları” gibi yüzlerce program düzenledi.

Evli ve üç çocuk babasıdır. İstanbul/Bahçelievler'de ikâmet etmektedir.