Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı Başkan Savran’ın 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Bilimin ve bilimsel çalışmaların yeni nesiller tarafından benimsenmesinin teşvik edilmesi, gerçek hayattaki soru ve sorunlara çözüm bulunmasında bilimin ve bilimsel çalışmaların öneminin öğrenciler tarafından uygulanarak, yaşayarak öğrenilmesinin sağlanması amacıyla düzenlenen TÜBİTAK 4006 bilim Fuarları Karaburna Köyü Ortaokulunda buldu.

Fuara açılışına Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Karaboduk, Karaburna Ortaokulu Müdürü Umut Çetinkaya, öğretmenler öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer eğitim öğretim yılının tüm öğrenciler için başarı ile noktalanmasını temenni ettiğini söyleyerek, eserleri hazırlayan emek veren gayret gösteren öğrencileri tebrik ve girecekleri sınavlarda başarılar diledi. Yapılan konuşmaların ardından serginin açılışı protokol tarafından yapıldı. Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer daha sonra proje stantlarını gezerek projeler hakkında bilgiler aldı ve öğrencilere projelerini nasıl geliştirildikleri hakkında sorular sordu.