Türkiye’nin en iyi internet haber sitesi dalında Türkiye Birinciliğine layık görülerek 3000 TL Para Ödülü kazanan Haber50.com adına Genel Yayın Yönetmenimiz Sayın Levent Ahmet Menekşe ödülünü Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın elinden teslim aldı.

Başbakan Yıldırım “Türkiye’de özgürlük alanları sizler sayesinde genişliyor, demokrasimiz sizler sayesinde güçleniyor” diyen Yıldırım, “Medya ve basının gücünü 15 Temmuz alçak darbe girişiminde bir kez daha sizlere hatırlatmak isterim. O gecenin şüphesiz kahramanları var. Bayrağını, milletini, ülkesini seven dirayetli bir hükümet var. O gecenin kaderini ve seyrini değiştiren medya var. Medya o gün durumdan vazife çıkarak hemen devreye girmiş ve alçak darbecilerin oyun planını bozmuştur. Yaptıkları işgal girişimi akamete uğramış, milletimiz duydukları haberle meydanlara akın etmiştir. Medya o gece hakikaten çok iyi sınav vermiştir.” dedi.

Haber50.com Genel Yayın Yönetmeni Sayın Levent Ahmet Menekşe yaptığı açıklamada “30 yıldır düzenlenen bu denli büyük bir yarışmada Nevşehir ilini Türkiye birinciliği ile temsil ettiğimiz için mutluyuz, gururluyuz, bu gurur hepimizin.” dedi

Konuşmaların ardından, 30. Yerel Medya Özendirme Yarışması kapsamında dereceye girenlere ödülleri verildi. 516 basın mensubunun 629 eserle katıldığını yarışmada, her kategoride ödüller sahiplerini buldu.Tören, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sonra erdi.

Haber50.com’a bir ödül daha Haber50.com’a bir ödül daha

.

.

.

.

.